Geleneksel Afrika safarilerinden ilham alınarak inşa edilen Longitude 131⁰, Avustralya’nın çöl bölgesinde yer alan, dünyanın sayılı doğal harikalarından olan ve Uluru olarak da bilinen Ayers Kayasının (Ayers Rock) birkaç km uzağında yer alan bir kamp otel.

En-suite banyo, yatak, şömine, yıldızların altında uyuyabileceğiniz geniş balkonlar ile yerel sanatçıların ürettiği otantik sanat eserlerinin bulunduğu toplam 15 çadır-odanın bulunduğu Longitude 131⁰’de ayrıca ana restoran ve servis alanlarının bulunduğu The Dune House adı verilen ana bir merkez yer alıyor. Table 131⁰ adı verilen alan ise yıldızları seyrederek yemek yeme keyfine varacağınız özel bir yemek alanı da mevcut.

Tabii buraya kadar gelmişken Ayers Kayasını ve bu doğal harikanın içinde yer aldığı Uluru-Kata Tijuta Milli Parkını görmemek olmaz. Neyse ki Longitude 131⁰ tarafından düzenlenen rehberli gezilerle bu doğal harikayla beraber parkın diğer doğal güzelliklerini görmek mümkün.

Anangu kültürünü ve bölgedeki doğal güzellikleri tatmanıza imkân sağlayan Longitude 131⁰‘de rezervasyon yapmak ve otel hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

[post_ads]