Stylus kalemler bir dönem popülerdi. Sonra bir dönem popülaritesini kaybetti. Samsung’un Note serisi telefonları ile kısmen geri kazandı. Ama sırf ekrana yazı yazacağım diye yanında kalem taşıma fikrine kullanıcıların pek de sıcak bakmadığı ortada.

Phree Stylus kalemi normal bir stylus kalemden ayıran temel özelliği telefon ekranına dokunmadan yazabiliyor olması. Yani her türlü yüzeye yazabilirsiniz. Siz nereye yazarsanız yazın ekranda görünür yazdıklarınız.

Kalemin çalışma sistemi şu şekilde; ucundaki sensör harekete duyarlı, siz herhangi bir yüzey üzerinde yazı yazıyormuş gibi hareketler yaparken sensör bu hareketleri algılıyor ve el yazınız kalemin bağlantıda olduğu telefon ya da tablet üzerinde aynen çıkıyor. Phree Stylus kalemi el yazısı özelliği bulunan bütün uygulamalarla kullanmak mümkün.

Kalemin bir diğer işlevi de gelen aramalara cevap verip konuşabiliyorsunuz. Yani kalemi aynen bir telefon gibi tutup konuşuyorsunuz. Üzerindeki tek satır ekranda gelen mesajlarınızı görüp okuyabiliyorsunuz.

Phree Stylus kalemin satış fiyatı 198$. Sipariş etmek ve ilave bilgi almak için tıklayınız.

[post_ads]