Almanya merkezli Walzwerk-Racing motosiklet atölyesi Yamaha ve Triumph gibi ünlü motosiklet firmaları için özel prototip ve konsept motosiklet üreten bir atölye. Atölyenin en son işlerinden birisi ise bir Yamaha XSR700 üzerine inşa edilen ve atölyenin diğer tasarımlarına göre bir adım önde duran yeni motosikleti Atacama 700.

Zarifliği ve üstün gücüyle hem şehrin dar sokakları hem de dağ yolları için mükemmel bir seçenek olan Atacama’nın 700 ve 700S olmak üzere iki farklı modeli mevcut. Her iki modelde de 81 beygirlik güç üreten iki silindirli sıra motor, JvB çatal ve çamurluklar, ayarlanabilir ayaklıklar, ABM frenler ve debriyaj, SC-Project egzoz sistemi, LED far ve arka stop lambası bulunurken; S modelinde ise 520 zincir, K&N filtre, Wilbers süspansiyon sistemi gibi ekstra özellikler ise Atacama 700S’i Atacama 700’e göre performans açısından bir adım öne çıkarıyor.

Walzwerk-Racing tarafından sipariş üzerine yılda sadece 12 adet üretilen Atacama 700 ve 700S’in bütün vergiler ve kargo dâhil sırasıyla fiyatı 17.800$ ve 20.000$. Sipariş vermek için tıklayın. Aşağıdaki görsellere de bakmadan geçmeyin.

[post_ads]
















[post_ads_2]