Los Angeles merkezli bir firma tarafından nostaljik Volkswagen (VW) minibüslerinden esinlenerek üretilen Happier Camper Çekme Karavanlarının (HC1), modüler bir iç dizayna ve sevimli bir görünüme sahip olması nedeniyle karavan tutkunlarının ilgisini fazlasıyla çekeceğini söyleyerek başlamak istiyorum yazıma.

Evet, gerçekten sevimli görünümüyle ilk bakışta dikkatleri çeken Happier Camper karavanların dayanıklı ve aynı zamanda ultra hafif (500 kg) bir yapıya sahip olması, herhangi bir 4x4 aracın arkasına takarak doğanın derinliklerine hiçbir sorun olmadan seyahat edebilmenizi sağlarken, karavanların modüler iç yapısı ise dilediğiniz şekilde ve zamanda iç kısımda bulunan her şeyin yerini keyfinize göre değiştirmenize imkân veriyor.

Happier Camper VW karavanlarda bulunan geniş yan giriş kapısı, üç adet panoramik pencere içeriye maksimum seviyede ışık davet ederken, 100 wattlık güneş panelleri, bütünleşik tente, Bose ses sistemi, ısıtmalı duş, USB ve AC girişleriyle beraber bulunan diğer özellikler de şehirden uzakta konforu yaşamanız için mevcut.

Fiberglas bir kaportaya sahip bu sevimli karavanlarının toplam alanı ise yaklaşık 8 m² (4 metre uzunluğunda ve 2.1 metre genişliğinde) ve farklı renk seçenekleri bulunuyor.

İç tasarımın durumuna bağlı olarak beş kişiye kadar konaklama sağlayabilen VW görünümlü sevimli Happier Camper Çekme Karavanlar hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın ve aşağıdaki tanıtım videolarına da bir göz atmadan geçmeyin!

[post_ads]





















[post_ads_2]