Vollebak Nano Meter 555 Midlayer deneysel psikolojiden, insan gözü/ madde teknolojisi mekaniğinden ve beynin desen tanıma sisteminden istifade edilerek elde edilen verilere dayanılarak tasarlanmış gece veya gündüz her türlü ışık koşulu altında görünürlüğü maksimum seviyeye çıkaran en son teknoloji ürünü bir tişört.

İnsan gözünün en hassas olduğu yoğun yeşil renge sahip Nano Meter 555 Midlayer, bu sayede gündüz vakti görünürlüğünüzü en üst düzeye taşırken; diğer taraftan her tarafına stratejik şekilde yerleştirilmiş ışığı geri yansıtan 20 adet nokta şeklinde damgaların (Motion Caption Markers) yardımıyla, geceleyin en küçük ışık kaynağını bile yakalayarak sadece 0.25 saniyeden daha az bir sürede ortamdaki diğer gözler tarafından fark edilmenizi sağlıyor.

Isıyı muhafaza eden, nefes alabilir ve ultra hafif özel bir kumaştan üretilen Vollebak Nano Meter 555 Midlayer; özellikle bisiklet tutkunlarının, koşmayı sevenlerin ve dağcılık gibi aktivitelerle uğraşanların ilgisini fazlasıyla çekecek gibi duruyor. Dünyanın şimdiye kadar üretilmiş en yüksek görünürlüğe sahip tişörtü olarak lanse edilen Nano Meter 555 Midlayer’ın fiyatı ise 180€. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın.

[post_ads]








[post_ads_2]