Ricoh WG-50 öncelikle çok sağlam bir fotoğraf makinesi. 1.6 metreye kadar “shock proof” yani düşme dayanıklılığı özelliği mevcut. Su geçirmez yapısı sayesinde ilave bir aksesuara ihtiyaç duymadan su altında 14m derinliğe kadar sorunsuzca çalışıyor.

Dalış yapanlar, şnorkelle dalanlar ya da dağ-bayır, yağmur-çamur gezen outdoor tutkunlarının sahip olabileceği en sağlam makinelerden. Bu kadar sağlam bir makinenin 280$ gibi bir rakama satılması da makineyi özel yapan diğer yönü. Diğer özelliklerini de gördükten sonra bana hak vereceğinizi düşünüyorum.

16 megapiksellik CMOS sensörü ile 6400 ISO’ya kadarki değerlerde çekim yapabiliyorsunuz. 5X optik zoom özelliği ile de ister su altında ister normal kullanımda çözünürlükten taviz vermeden yakınlaştırma yapabiliyorsunuz. Kompakt makine için güzel değerler bunlar.

Kullanım kolaylığı açısından bir diğer özelliği de 20 farklı hazır çekim modu sunması. Çekim değerleri ile uğraşmak istemeyenler için her senaryoya uygun bir çekim modu var diyebiliriz.

Siyah ve turuncu renklerde üretilecek olan Ricoh WG-50’in 23 Haziran 2017 tarihinde satışa sunulacağı belirtiliyor. İlave bilgi için tıklayınız.

[post_ads]