Farklı ve taktik amaçlı ürünleri bilinen SOG bu sefer hafifliği ve fonksiyonelliği ile günlük yaşam için ideal bir sırt çantası olan TOC 20 ile karşımızda. (The SOG 20 TOC Backpack).

Günlük hayatın koşuşturmasında ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda bulundurmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış 20 Litrelik TOC 20 sırt çantasının ana bölümünün içinde eşyalarınızı organize bir şekilde koymak için yeterince fermuarlı ve fermuarsız ceplerle beraber anahtarlıklar mevcut. Dizüstü bilgisayarınızı koymak için ise ana bölümden bağımsız bir bölüm bulunuyor.

Su geçirmezlik ve dayanıklılık sağlamak amacıyla poliüretan kaplı 500D yoğunluklu Kodra naylon materyalden üretilen TOC 20’nin ön üst kısmında güneş gözlüğü, telefon gibi anlık olarak ihtiyaç duyabileceğiniz eşyalarınıza ekstra koruma sağlayan bir bölüm mevcut. Bu bölümün hemen altında ise bir bütün gibi görünen ama birbirinden ayrı, fermuarlı iki bölümle karşılaşıyoruz. TOC 20’de klasik molle matriks gözlere nazaran daha gösterişli olmakla kalmayıp aynı zamanda daha dayanıklı ve temizlemesi kolay olan lazer kesim Hypalon MOLLE matriks elastik gözleri de bulmak mümkün. Ayrıca TOC 20’nin sahip olduğu çabuk ayarlanabilen omuz kayışları, destekli bel kayışı ve gelişmiş süspansiyon sistemi gün boyu maksimum konfor vaat ediyor.

Günlük yaşamda en büyük yardımcınız olacak SOG TOC 20 Sırt Çantasının siyah ve gri seçenekleri mevcut, fiyatı ise 159.95$. Satın almak için tıklayın. Çanta hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilir ya da aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.