Dünyada her yıl cep telefonları ile milyarlarca fotoğraf çekiliyor ve bunların çok azının çıktısı alınarak fiziksel hale getiriliyor. Bu gerçeğin farkına 2015 yılında varan Prynt firması anlık olarak cep telefonlarından fotoğraf baskısı almayı sağlayan ilk portatif cep telefonu yazıcısını Kickstarter’da tanıtmıştı. Bu ilk nesil cep telefonu yazıcısı her ne kadar kullanışlı olsa da oldukça hantal bir yapıya sahip olması nedeniyle pek fazla ilgiyle karşılanmadı. Firma şimdi ise öncekinden neredeyse iki kat daha küçük, iPhone sahipleri için geliştirdiği Prynt Pocket iPhone Cep Yazıcısı (Prynt Pocket iPhone Printer) ile karşımızda.

iPhone ile çektiğiniz veya sosyal medyada paylaştığınız fotoğrafların direk olarak çıktısını almayı sağlayan Prynt Pocket cep yazıcısını kullanmak ise çok basit. Satın aldıktan sonra, size fotoğraflarınız üzerinde düzenleme yapmayı da sağlayan yazıcının uygulamasını indirin ve telefonu yazıcıdaki yuvaya oturtun. Artık o an için çektiğiniz fotoğrafı veya sosyal medyada paylaştığınız fotoğrafın çıktısını 30 saniye içinde alabilirsiniz. Prynt Pocket’ın en etkileyici özelliği ise sahip olduğu artırılmış gerçeklik (Augmented Reality) teknolojisi sayesinde telefonunuzda yüklü kısa videoların çıktısını bir fotoğraf şeklinde alabilir ve bu fotoğrafa telefonunuzun kamerasını yönlendirdiğiniz zaman videoyu ileri-geri döngü yaparken görebilirsiniz.

iPhone cep telefonlarını bir fotoğraf yazıcısına dönüştüren Prynt Pocket iPhone Cep Yazıcıyı 149.99$ fiyatı ile satın almak için tıklayın.

[post_ads]