Şunun şurasında ne kaldı, artık yaz geldi diyebiliriz. Yazın gelmesiyle beraber şöyle makul fiyatlı bir portatif soğutucu arıyorsanız Arctic Zone firmasının fermuarsız Titan Deep Freeze Soğutucular (The Titan Deep Freeze Coolers) fazlasıyla işinizi görebilir.

Dört farklı boyut seçeneğiyle satın alabileceğiniz (9, 16, 30 ve 48 kutuluk) Arctic Zone’un bu yeni soğutucularının radyan ısı bariyerli DeepFreeze yalıtım sistemi ve üç katlı Cold Blockbase özelliği olağanüstü bir soğutma sağlıyor. Soğutucuların patentli fermuarsız kapakları ise soğutucuların içine koyacağınız yiyecek ve içeceklerinize kolay ulaşım imkânı sunuyor. Soğutucu bölümün içinde yer alan ve dilediğiniz zaman kaldırabileceğiniz raf ise içecek şişeleri gibi sert malzemelerin sandviç, meyve gibi yumuşak malzemeleri ezmesini önlemek için bulunmuş güzel bir çözüm. Ayrıca, soğutucu bölüm dışında, ıslak mendil, cep telefonu ve vb. gibi malzemelerini koyabileceğiniz fermuarlı harici bir göz de bulmak mümkün.

Dayanıklı, leke tutmaz, suya dayanıklı ve kolayca temizlenebilen Arctic Zone Titan Deep Freeze Soğutucuları’nın en küçük hacimlisinden en büyük hacimlisine kadar kampanyalı fiyatları sırasıyla 17.59$, 23.99$, 31.99$ ve 34.81$. Satın almak için tıklayın

[post_ads]










[post_ads_2]