Yaz gelmek üzere ve en boğucu yaz sıcaklarında yardımınıza yetişen klimaların yavaş yavaş sesi yükselmeye başladı. Ama gittiğiniz her yerde, bulunduğunuz her ortamda bir klima olmayabilir. Peki, bu durumlarda sıcak havalara boyun mu eğeceksiniz. Hiç sanmam! Evapolar Portatif Klima 2 (Evapolar Portable Air Conditioner) artık sıcak yaz günlerinde nereye giderseniz gidin, kişisel klimanız olarak sizi ferahlatmak için var.

Mucitlerine ne kadar teşekkür etsek de az olacağını düşündüğüm bu harika icat sadece bir tek şarjla ve bir depo su ile kesintisiz 8 saat çalışabilirken, ufak tefek bir yapıda olması nedeniyle de (Sadece 1.5 kg ve 184x217x207 mm ebatlarında) bir yere giderken yanınızda rahatlıkla götürebilir. Telefonunuza yükleyebileceğiniz uygulama ile kontrol etme ve üstün enerji tasarrufu ise Evapolar Portatif Klima 2 ile ilgili göze batan diğer özellikleri.

Aslında şirketin 2015’te çıkan ürünün daha geliştirilmiş bir versiyonu olan Evapolar Portatif Klima 2 indiegogo üzerinde başlatılan bir proje ve şimdiden hedefinin yaklaşık yedi katı fazla fon toplamış durumda. Bu yeni Evapolar Portatif Klima’nın indiegogo üzerinde şu an için ön sipariş fiyatı ise 179$, proje bittiğinde ise 300$ ile satışa sunulacak. Bu nedenle elinizi çabuk tutsanız iyi olur. Sipariş ve detaylı bilgi için buraya tıklayın ve bu muhteşem icadın aşağıdaki videosunu da izlemeden geçmeyin!

[post_ads]










[post_ads_2]