Zaman zaman evde bitki yetiştirme girişimlerimiz olur. Bahçeli bir ev varsa işi büyütür sebze üretimine falan geçeriz. Balkonda saksıda nane maydanoz falan yetiştirir mutlu oluruz. Genlerimizde olan böyle bir köylülük mü desem yoksa yerleşik hayata geçilen çağlardan kalma bir şeyler mi desem bilmiyorum, ama sebze yetiştirmeye karşı bir duyarlılığımız olduğu kesin.

Hidroponik, topraksız üretim tekniği demek. Yani bitkinin ihtiyacı olan besinlerin doğrudan su ile verilmesi olayı. Bu sistemde bitki kökleri suya ve diğer besinlere ulaşmak için çaba sarf etmezler, böylece bitki daha kolay ve hızlı büyür.

Evde kullanım açısından en büyük getirisi ise toprak ve gübre gibi işlerle uğramadan daha pratik ve temiz bir şekilde hobinizi hayata geçirmenize imkân sağlaması. Böylece karınızla kavga etmeden evde üretim yapabilirsiniz.

Spacepot’u kullanmak çok basit: içerisine besin maddeleri ve su ekleniyor, tohumlar yetiştirme bölmesine konuluyor ve bekleniyor. Sadece 5-6 hafta içinde tohumunu ektiğiniz bitkiler evinizde tüketime hazır hale geliyorlar.

54$ fiyatla satılan ürünü sipariş etmek ve ilave bilgi almak için tıklayınız.

[post_ads]






[post_ads_2]