Drone denilince aklımıza sadece havada uçan bir cisim gelmiyordur artık. BIKI de havada uçmayan drone’lardan bir tanesi. Biyonik tarafı balık şeklindeki tasarımı ve su altında aynen bir balık gibi kuyruğunu sallayarak yüzebilmesinden geliyor.

Küçük boyutlu olması ve dışarıda dönen bir pervanesinin olmaması güvenlik anlamında önemli taraflarından. Yani daha çevreci bir su altı aracından bahsediyoruz.

Tek şarjla 150 dakika kadar sualtında kalabilen BIKI, 196 feet (60m) derinliğe kadar inebiliyor; kamerası ile 4K video ve 16 MP fotoğraf çekebiliyor. GPS özelliği sayesinde kaybolmadan geri dönüş yapabilen BIKI sensörleri aracılığıyla engelleri algılayabiliyor.

Kendiniz ya da çocuklarınız için hem eğlenceli hem de eğitici bir “oyuncak” olabilecek kabiliyetteki BIKI ile ister evinizin önündeki havuzunuzun isterseniz de bir gölün derinliklerini görüntüleyebilirsiniz. Çocuklarınızın su altından görüntülerini kaydederek eğlenceli anlarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Balık tutma hobinize görsellik katıp daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Henüz satışa sunulmamış durumda olan BIKI hakkında ilave bilgi almak için tıklayınız.

[post_ads]









[post_ads_2]