360 derece çekim yapabilen kameraların bu kadar popüler olmasının en önemli sebeplerinden biri de, çekim yapacağınız konuda "En iyi hangi açıdan daha iyi görüntü yakalayabilirim?" gibi bir derdinizin kalmaması. Etrafınızda olup biten her şeyi kaydedebilen bir kameranız varsa tabi ki hiç bir sorununuz kalmaz. 360 derece çekim yapan kameraların itici tarafı ise henüz teknolojilerinin yeterli seviyeye gelmemiş olması diyebiliriz. Ama üzülmeyin, Garmin'in duyurduğu VIRB 360 ile beraber bu sorunun da tarih olduğunu belirtmek boynumuzun borcu.

Bu süper ilgi çekici kamera birçok havalı yeni özelliğe sahip. Garmin VIRB 360 ile 5.7K çözünürlükte ve saniyede 30 kare hızla çekim yapabilirsiniz. Patentli "Küresel Sabitleme2" (Spherical Stabilization2) teknolojisi sayesinde ister dağ bisikletiniz ile kendinizi oradan oraya vurun, ister dalgalı nehirlerde kanonuzu bir oraya bir buraya yönlendirin çektiğiniz görüntüler her zaman kaymak gibi olacak. Başka bir harika özelliği ise çoklu mikrofon sistemi. Bu sayede videonuzu izleyenlere görüntü ile beraber muhteşem ses tecrübesini de sunabilirsiniz. E tabi işin içinde Garmin olunca güzellikler bitmek bilmiyor. Çektiğiniz adrenalin dolu görüntülere, o an ki kalp ritminizi, hızınızı, bulunduğunuz yüksekliği ekleyebilir ve skydiving yaparken hangi noktada kalp krizi geçirerek yere çakıldığınızı polise gösterebilirsiniz. 

Bitmiyor arkadaş! Bu devasa boyutlardaki görüntü, ses ve diğer verileri bilgisayarınıza atarak orada işlemek, böylece bilgisayarınızı alev topuna çevirmek zorunda değilsiniz. Bütün bunları Garmin VIRB 360 kendi bünyesinde hallediyor. Size düşen sadece maceranızı izlemek ve izlettirmek. Yurtdışı satış fiyatı 799,99$ olan Garmin VIRB 360'ı satın almak isterseniz tıklayın.

[post_ads]