Uzaktan kumandalı arabalar çocuklar için çok büyük anlam ifade etse de, büyükler için bir oyuncaktan öte değildir. Diğer taraftan bazı büyükler de uzaktan kumandalı arabalarla hobi olarak ilgilenir. Ama söz konusu Mammuth Rewarron Uzaktan Kumandalı Araba (The Mammuth Rewarron 1/3 R/C Car) olunca buna sadece hobi demek biraz haif kalır. Çünkü Mammuth Rewarron normal bir arabaya göre sadece 1/3 oranında küçük olması nedeniyle hobi olayını en üst noktaya taşımış durumda.
Evet, Mammuth Rewarron sadece 1/3 oranında bir küçüklüğe sahip ve görüntüsü ile adeta gerçek bir pikap kamyonet gibi. Öyle ki, hemen yanı başında bir kişi durmadığı zaman (Aşağıdaki görsellere bakınca bana mutlaka hak vereceksiniz.) normal boyutta bir trophy pikap kamyonet zannetmeniz çok doğal. Çünkü gerçekten bir çeşit gerçek pikap gibi, sadece biraz daha küçük. Mammuth Rewarron’un sahip olduğu tek silindirli dört zamanlı 270cc’lik bir motor ve büyük kardeşleri gibi sizi asla yarı yolda bırakmayacak kapsamlı bir süspansiyon sistemi bunu kanıtlar nitelikte.
Mammuth Rewarron’un fiyatı 5.250$. Ben zenginim her türlü satın alırım derseniz, böyle bir niyete girmeden önce sizi uyarmalıyım. Çünkü Mammuth Rewarron’u kullanmak için evinizden veya bahçenizden daha fazlasını ihtiyaç duyacak ve isteyeceksiniz. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın. Aşağıdaki videoyu da Mammuth Rewarron ile neler yapabileceğinizi öğrenmek için izleminizde fayda var.