Markaların akıllı saat yarışı durmaksızın devam ediyor. Her geçen gün çıkan yeni modeller yeni özelliklerle piyasaya sunuluyor. Bu yeni modellerden biri olan ZeTime Smartwatch, Florida merkezli MyKronoz isimli bir İsviçre şirketinin kickstarter üzerinden başlattığı kampanyanın ürünü.

ZeTime Smartwatch’u diğer akıllı saatlerden ayıran en belirgin özelliği klasik bir saat görünümünde olması. Saat üzerinde mekanik olarak işleyen bir akrep ve yelkovan seti mevcut. Bu haliyle klasik bir saat gibi görünen ZeTime Smartwatch’un akıllı saat özellikleri dokunmatik ekranı üzerinden görüntüleniyor ya da yönetiliyor.

Altta akrep ve yelkovan aynen klasik bir saatte olduğu gibi zamanı gösterirken, üstlerindeki dokunmatik ekran da saatin akıllı özelliklerini gösteriyor.

Paslanmaz çelik gövdesi ve krom göstergeleri ile sapasağlam bir görüntü sergileyen ZeTime Smartwatch’un akıllı özellikleri de son derece işlevsel nitelikte. Telefonunuzla bağlantı kuran saat zamanı sürekli senkronize ederek sürekli doğru bir şekilde gösteriyor.

Telefonunuza gelen mesajı saatinizin ekranı üzerinde okuyabiliyorsunuz. Rahat okuyabilmeniz için de güzel bir özellik geliştirilmiş. Mesaj geldiğinde akrep ve yelkovan düz bir hatta geçip ekranı ortadan ikiye bölüyor. Yani 09:15’i gösteren akrep-yelkovan takımı düşünün. Bu sayede ekranı rahatça okuyabiliyorsunuz.

Bileğinize temas eden bölümündeki kalp atış sensörü sayesinde sporcu dostu bir saate dönüşen ZeTime Smartwatch, kalp atım hızı, adım sayısı, kalori, aktivite süresi gibi ölçümleri yapabiliyor.

Tek şarjla 30 güne kadar çalışabilen ZeTime Smartwatch bu şarj süresi ile de göz dolduruyor.

2017 yılının Eylül ayında satışa sunulacağı belirtilen ZeTime Smartwatch 119$ fiyatla ön-sipariş verilebiliyor. Sipariş etmek ve ilave bilgi almak için tıklayınız.