Hero serisinden iyi tanıdığımız GoPro, ilk 360 derece kamera modeli olan Fusion’ın duyurusunu yapmış durumda.

GoPro Fusion 30fps’de 5.2K çözünürlükte video çekebiliyor. Hero modellerinde kullandığı teknolojiyle 360 derece video teknolojisini birleştiren GoPro ortaya Fusion modelini çıkarmış.

Fusion’un öne çıkan yanlarından biri OverCapture özelliği. OverCapture özelliği tüm açılardan kayıt yapmanıza ve kayıt sonrasında elde edilen görüntülerden istediğiniz açıyı kullanmanıza olanak sağlayan bir teknoloji.

360 derece kayıt olayının ilgi çekmeye başladığı bir dönemde rakiplerinden geri kalmak istemeyen GoPro, Fusion ile bu konuda iddialı olduğunu ortaya koyuyor diyebiliriz.

Diğer aksiyon kamera modelleri için ürettiği çeşitli aksesuar ve bağlantı parçalarına uyumlu olarak üretilen GoPro Fusion aksiyon severlerin fazlasıyla ilgisini çekecek cinsten bir kamera.

GoPro şu sıralar ürünün test edilmesi için profesyonel içerik oluşturucularından, ajanslardan ve çeşitli markalardan teklif alıyor. 2017’nin sonlarına doğru satışa sunulması planlanan kameranın detaylı teknik özellikleri ve satış fiyatı henüz ilan edilmiş değil.