Baharı ortaladığımız şu günlerde her üründe olduğu gibi koşu ayakkabılarında da yeni sezon ürünler raflarda yerini almaya başladı. TeknOlsun olarak sizin için yeni sezonun en iyi 5 koşu ayakkabısını seçtik.

1. Adidas Ultraboost


Orta ayağa destek vererek topuk ve ön ayağın doğal hareketlerine izin veren Torsion Sistemi, Continental tabanı ve Primeknit diye adlandırdıkları nefes alan örgülü üst yüzeyi ile ön plana çıkan Adidas Ultraboost serisi yeni sezon koşu ayakkabıları rafta gözümüze ilk çarpan modellerden. 679₺ satış fiyatını biraz yüksek bulsak da listenin başına koymasak ayıp ederiz diye düşündük. Satın almak isterseniz tıklayın.

2. Under Armour Ua Micro G Speed Swift 2


Daha doğal denge ve konfor için yere yakın ultra tepkili bir performans sunan teknoloji olarak tanımladıkları Micro G orta taban teknolojisi ve nefes alan üst yüzeyi ile öne çıkan Under Armour Ua Micro G Speed Swift 2 329₺ fiyatıyla tam bir f/p ayakkabısı olarak öne çıkıyor. Satın almak isterseniz tıklayın.

3. Nike Lunarglide 8 


Lunarlon yastıklama teknolojisi ve ayakkabının üst kısmının desteğe ihtiyaç duyduğu yerlerde her biri stratejik olarak konumlandırılan fiber kablolardan oluşan Flywire teknolojisiyle donatılan Nike Lunarglide 8 konforuyla ön plana çıkıyor. 399₺ fiyatı hak ediyor diye düşünüyoruz. Satın almak isterseniz tıklayın.

4. Reebok Sublite Authentic 4 


Sublite Extreme yastıklama teknolojisi ile dayanıklılık ve destek için burun kısmındaki 3DFuseFrame özelliğiyle ön plana çıkan Reebok Sublite Authentic 4’ün şık görünümünü esnek tabanı ve nefes alan üst yüzeyi tamamlıyor. 239₺ fiyatıyla daha da bir ilgi çekiyor. Satın almak isterseniz tıklayın.

5. New Balance Nbm520Rc3 


ComfortRide orta taban ile maksimum düzeyde nefes alabilirlik sunan dikişsiz, örgü file üst yüzeyi ile dikkatimizi çeken New Balance Nbm520Rc3 şık görüntüsü ve 285₺ fiyatıyla öne çıkıyor. SAtın almak isterseniz tıklayın.