İlk akıllı telefonunu aldığında "siri" ile oturup rakı içmiş biri olarak geleceği kucaklamakta hiç sorun yaşamıyorum. Uarm Swift'i bu yüzden ekstra sevdim. Peki nedir bu Uarm Swift?

Uarm Swift'i ev işlerinize yardım eden bir çift el gibi düşünebilirsiniz. Yazma, boyama, 3 boyutlu print, lazer temizleme gibi yeteneklere sahip. 

Uarm Swift'in kare şeklindeki alüminyum alaşım kasası ve bir çok yöne dönebilen eklemleri onu çok boyutlu ve esnek iș yapabilen bir robot haline getirmiş. Blockly programı üzerinden programlandırılabiliyor. Verilecek görevlere göre bazı kitler takmanız yeterli. 

Uarm Swift'in ayrıca Pro modeli de var, farkı daha güçlü işlemcisi. Uarm Swift'in bir sınırı var, maksimum 500 gram yük taşıyabiliyor. Uarm Swift projesi halen indiegogo.com'da. İncelemenizde yarar var. Seri üretime geçtiğinde yaklaşık 500 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan Uarm Swift, elinizi çabuk tutarsanız 209 dolar gibi bir fiyatla sahip olabileceğiniz bir fırsatla sizi bekliyor. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.