Dünyanın en hızlı ve lüks arabalarını üretmek yeterli olmamış olacak ki, Bugatti Almanya merkezli tasarımcı firma PG ile işbirliğine girerek hız ile lüksü bisiklete taşımaya karar vermiş ve bu ortaklık PG Bugatti Bisiklet (PG Bugatti Bike) olarak meyvesini vermiş (Reklam kokan hareketler bunlar!).

PG Bugatti Bisiklet %95 Karbon fiber bir yapıya sahip olması nedeniyle 5kg’dan daha hafif ki, bu özellik PG Bugatti Bisiklet’i dünyanın en hafif bisikletleri arasına sokuyor. Bisikletin süper dayanıklı yapısı ise şehir sokaklarında son sürat giderken mükemmel bir sürüş kalitesi sunuyor. Diğer taraftan, PG Bugatti Bisiklet bütün Bugatti arabalarda olduğu gibi, bisikletin renginden tutun da selede kullanılan materyale kadar, müşterinin isteklerine göre şekilleniyor.

Dünyanın en hızlı değil ama en pahalı bisikletlerinden biri olabileceğini rahatlıkla söyleyebileceğim PG Bugatti Bisiklet’ten sadece 667 tane üretilmesi planlanmış durumda ve 39.000$ başlangıç fiyatı ile satışa sunulacak. Yani bisiklet de olsa bir Bugatti almak o kadar kolay değil! PG Bugatti Bisiklet hakkında detaylı bilgi için tıklayın