Herkesin şöyle tam donanımlı bir karavan alacak parası olmayabilir. Peki, para yok diye hayallerinizi mi satacaksınız? Hiç gerek yok! Çünkü TAXA Outdoors tarafından üretilen ve tam donanımlı bir karavanda bulunabilecek bütün temel donanıma sahip Wooly Bear Macera Karavanı (Woolly Bear Adventure Trailer) gerçek bir karavan hayali olup da parası olmayan karavan severleri fazlasıyla mutlu edecek.

Çok yönlü bir yapıya sahip Wooly Bear Macera Karavanı her şeyden önce o kadar hafif ki sadece dört silindirli bir arabayla rahatlıkla çekilebiliyor. Wooly Bear’ın bu kadar hafif olmasına rağmen ise birçok özelliği mevcut. Neler mi var? Tam donanımlı bir mutfak, donanım ve yiyeceklerinizi istiflemek için özel bölüm, tüp ve benzin bidonlarınızı taşımak için açık bölüm, bisiklet, kayak gibi büyük çaplı donanımlarınızı veya çadırınızı koymak için iki kat genişleyebilen çatı bölümü, USB şarj portları, LED iç aydınlatmalar, YETI 45 Tundra soğutucu bulabileceğiniz başlıca özellikler.

Parası olmayan karavan severleri bir nebze de olsa mutlu olmak için tasarlanan Wooly Bear Macera Karavanı hakkında daha fazla bilgi almak ve fiyat bilgisi için tıklayın. Aşağıdaki görsellerin de hayli ilginizi çekeceğine eminim, bakmadan geçmeyin!