1830’da kurulan ve adı outdoor giyimiyle özdeşleşen Amerika merkezli Woolrich firması ile Pop-up karavan piyasasında yaklaşık 50 yıldır lider konumda olan Four Wheel Campers şirketi toplam 100 adet Woolrich Limited Edition Pop-Up Karavan (Woolrich Limited Edition Pop-up Truck Camper) üretmek üzere bir ortaklığa imza attılar. Ayrılabilir karavan esnekliğini tercih eden kampçılar için özel olarak tasarlanmış Slide-In Camper ve tam bir karavan deneyimi yaşamak isteyen outdoorculara hitap eden Flatbed Camper modeli olmak üzere iki farklı seçenekle satışa sunulacak. Her iki karavan modeli de üç farklı boyut (Fleet, Hawk, Grandby) seçeneği ile karavan severlerin beğenisine sunulacak.

İç döşemelerde, yastıklarda, battaniyelerde Woolrich estetiğinin ve kalitesinin hemen hissedildiği söyleyebiliriz. Her iki karavan modelinde de dahili ve harici LED aydınlatma, 160 wattlık çatı güneş panelleri, paslanmaz lavabo, iki gözlü ocak, izoterm buzdolabı, 20 galonluk temiz su tankı, DSI sıcak su ısıtıcılı harici ve dahili duş sistemi göze batan ilk özellikler.

Karavan severleri fazlasıyla memnun edecek bu girişim sonucunda ortaya çıkan Woolrich Limited Edition Pop-Up Karavanların Slide-In ve Flatbed modelinin başlangıç fiyatları ise sırasıyla 36,595$ ve 42,995$. Ayrıntılı ve detaylı bilgi için tıklayın. Aşağıdaki görsellere de bakmadan geçmeyin.