Sıcak kalmak için genellikle kalın veya hacimli şeyler giyeriz. Bu nedenle kalınlık eşittir sıcaklık diyebiliriz. Ama bu eşitlik artık Under Armour ColdGear Reactor Kapüşonlu Mont (Under Armour ColdGear Reactor Hooded Jacket) ile bozulmuş durumda.

Rüzgâr ve su geçirmezlik özelliği katan UA Storm teknolojisine sahip bu mont aynı zamanda serin bahar aylarında duştan çıktıktan sonra sizi sıcak ve kuru tutmak için özel olarak tasarlanmış. Ayrıca Under Armour’un patentli teknolojisi ColdGear Reactor Akıllı İzolasyon teknolojisinin mevcut olduğu bu mont, bu özelliği sayesinde sizin vücut sıcaklığına anında adapte olarak fazla ısınmanıza engel oluyor. Fermuarın en alt kısmında bulan manyetik toka ise fermuarı daha kolay açıp kapamanız için düşünülmüş. Under Armour’un bu yüksek özellikli montunu giymediğiniz zamanlarda ise özel fermuarlı çantasına katlayıp koyabilirsiniz.

Yedi farklı renk seçeneği ile satın alabileceğiniz ve ince olmasına rağmen her zaman sizi sıcak tutan Under Armour ColdGear Mont’u 121.53$’dan başlayan fiyatlarla Amazon’dan satın alabilirsiniz. Satın almak için tıklayın.

Türkiye'den satın almak isterseniz buraya tıklayın.




[post_ads]