İlkokulda okuma-yazma işini söktükten sonra herkes kendine göre bir yazı stili ve yazma şekli belirlemeye başlar. Bu hem karakter oluşumunu ve gelişimini gösteren bir etken hem de arkadaşlar ile dalga geçmeye yarayacak bir eğlenme şekli olmaya başlar. Şöyle bir gözünüzün önüne getirin. Defterini sağa veya sola abartı şekilde çevirerek, inanılmaz bir vücut, kol ve bilek hareketi ile yazan arkadaşlarınız olmuştur. Belki siz de onlardan birisiniz. Açıkçası şimdi size tanıtacağımız bu aleti ilk gördüğümde o arkadaşlarımdan biri aklıma geldi. Ama konumuzla hiç ilgisi yok. Buraya kadar sadece lafı geveledim, sabırla okuduysanız şimdi asıl mevzuya geçiyorum.

Line-us isimli bu küçük robot kolu, normal bir kalem ile sizin ekrana çizdiğiniz her şeyi eş zamanlı olarak kağıda aktarıyor.  Bu tipsiz şey, el hareketlerinizi taklit ederek, siz ekrana hangi sırayla ve yönle çizerseniz aynen kağıda geçiriyor. Daha önce çizimini yaptığınız şeyleri hafızasına attığı için, dilediğiniz zaman tekrar çizmesini isteyebiliyorsunuz. Her hangi bir USB güç kaynağına bağlayın ve dilediğiniz yerde işleminize başlayın. Sonsuz seçenek ile Line-us size hizmet etmeye hazır. Özellikle öğretmenin verdiği "Bir daha Aslı'nın saçını çekmeyeceğim." cümlesini ceza olarak 1000 kere yazarken çok işinize yarayacak. İmza kopyalama bile yapabilecek olması da art niyetliler için harika bir fırsata dönüşebilir, aman dikkat! 

Kickstarter üzerinde başarılı bir fonlanma ile hedefledikleri rakamı çoktan aşan Line-us ekibi, ön-sipariş ile bütün stoklarını bitirmiş. Yani 2017 Ekim ayını bekleyip 99£ gibi bir rakamı bayılmanız gerekecek. Ayrıntılı bilgi için tıklayın. Tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin pişman olursunuz.