Bisiklet kullanırken, özellikle ıssız yerlerde, çoğu zaman tehlikeli olabilir. Bu sebeple yanınızda kendinizi korumak maksadıyla koruyucu bir alet bulundurmak mantıklı olabilir. Mesela bir pompalı tüfek! Biraz abartı oldu değil mi? O zaman bir bıçak kulağa daha mantıklı gelebilir. Bir pompalıya göre daha mantıklı gelse de bir bıçak taşımak da her zaman kolay olmaz. Size rahatsızlık verebilir ya da sizdeki bıçağı gören insanlar aşırı tepki verebilir. Neyse ki bazı akıllı arkadaşlar Nunchucks Grips Gizli Bıçağı (Nunchucks Grips Concelaed Knife) tasarlamış.

Bisikletinizin gidon kısmında (7/8 inçlik elciklerle uyumlu) saklayabileceğiniz şekilde tasarlanan Nunchucks Grips, 2.1 inç uzunluğunda özel çelikten yapılma bıçak kısmına sahip. Emniyet mandalı ve bisikletinizin gidon kısmına koymadığınız anlarda da gizlilik sağlamak için kullanabileceğiniz özel bir kılıfa da sahip bu özel bıçağı şemsiyelerinizin sap kısmında da gizleyebilirsiniz.

Nunchucks Grips Gizli Bıçağın fiyatı ise 25$. Satın almak için tıklayın. Detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin.