Minimod (Minimod Portable Shelter) basit ama modern bir dokunuşun izlerinin olduğu bir portatif yaşam ünitesi sistemi. Bu yaşam ünitesi sisteminde hepsi aynı büyüklükte ama farklı işlevlere ve amaçlara sahip modüller bulunuyor. Hangi modülün hangi işlevde olacağı ve hangi amaca hizmet edeceği ise tamamen sizin hayal gücünüze kalmış. Yani her müşteri yaşayacağı yeri kendi ihtiyaçlarına göre tasarlayabilir, istenilen rahatlığa göre dilediği gibi düzenlemeler yapabilir.

Her biri 27 m² olan modüller cam ve kontraplak ile kaplanmış iskelete sahip ve klima, gardırop, mini buzdolabı, mini fırın gizi bazı temel eşyalar Minimod Portatif Yaşam Ünitesini satın aldığınızda yaşam ünitesi ile beraber geliyor. Minimod’un aydınlatması ise LED ampullerle sağlanıyor.

Her bir ünite sipariş verildikten yaklaşık 45 gün içinde imal ediliyor ve sonra dilediğiniz yere getiriliyor. Bu dilediğiniz yer doğanın ortasında inzivaya çekilebileceğiniz bir yer olabileceği gibi, deniz manzarasını görebileceğiniz bir yer de olabilir. Tamamen size kalmış! Minimod Portatif Yaşam Ünitelerinden size özel olanının fiyat bilgisi ve yaşam üniteleri hakkında daha fazlası için tıklayın.