Aylar süren çalışmanın sonucunda Google sonunda Android Wear 2.0'ı tanıttı. Bu bir işletim sistemi ve ilk ürün grubu LG üretimi olan LG Watch Style ve LG Watch Sport. Yakında 249 ve 349 dolar üzerinden satışa sunulacaklar.

LG Watch Style diğer modele göre daha ufak bir model. 1.2 inç ekranı var ve su geçirmez kasaya sahip. Ayrıca toza karşı da dayanıklı. 4 GB dahili hafızası ve 512 MB RAM'e sahip. Standart özelliklere sahip olan  LG Watch Style'da kalp atışı monitoru yok.

Her iki modelde de olan bir özellik ise Google Assistant. Google Assistant sayesinde bir çok ihtiyaca cevap veriliyor ve bazı ev aletlerine bile komuta edilebiliyor.

LG Watch Sport ise Style'a göre daha ileri bir model. Ekranı daha büyük, 1.38 inç ve bazı mekanik tuşlara sahip.  LG Watch Sport daha uzun sürelerde ve daha uzun mesafelerle kullanılabiliyor. NFC ve GPS teknolojileri de bu modelde mevcut. RAM kapasitesi 768 MB.

LG Watch Style'ın 3 renk seçeneği olacak: titanyum, gümüş ve altın rengi. Sport'un ise sadece titanyum ve koyu mavi seçeneklerle gelecek.

Şubat sonu itibariyle her iki saat de raflarda yerini alacak. 

Daha net bir fikir için lütfen videoyu izleyin.