Güzel ülkem Türkiye’de bisikletliler genel olarak kimsenin umurunda olmadığından kullanırken her an önünüze birileri atlayabilir. Bu yüzden her zaman tedbirli olmakta fayda vardır. Bu tedbirlerden biri de iyi bir zile sahip olmak. Türkiye’de yaşamanıza rağmen hala bisikletinizde bir ziliniz yok veya eski zilinizden sıkıldıysanız işte size Knog’dan sade ama yüksek kaliteye sahip Knog Oi Bisiklet Zili (The Knog Oi Bell).

Gidon üzerinde kimsenin fark etmeyeceği kadar az yer kaplayan Oi Bell’in bakır, alüminyum, çinko ve titanyum gibi yüksek kalite metallere sahip seçenekleri mevcut. Ayrıca bisikletinizle uyumlu olması için iki farklı boyut seçeneği var. Oi Bell’in sesi ise sizi trafikte beladan her zaman uzak tutacak kadar duyulabilecek seviyede.

Bisikletlerine bir tarz katmak ve bisikletlere aldırış etmeyen insanların kulaklarını yeterince çınlatmak isteyen bisikletçilerin ilgisini fazlasıyla çekecek olan Knog Oi Bisiklet Zilini Amazon’dan 17.23$ dan başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz. Satın almak için tıklayın.