Sürekli seyahat edenler için çanta çok önemli bir detay. G-RO firmasının ürettiği kabin boy seyahat çantası, o şehir senin bu şehir benim gezenler için güzel bir seçenek.

Çantanın sağlam ve su geçirmez gövdesi içeriden hafif alüminyum çerçeve ile desteklenmiş. İlk bakışta göze çarpan büyük tekerlekler çantaya getirdiği şık görünüş yanında bundan daha önemli bir işlevi yerine getiriyorlar. Büyük tekerlekler sayesinde her türlü yol şartında kolayca çekilebiliyor ve güç merkezi yukarıya kaydığı için daha az eforla bunu yapabiliyorsunuz. Şık tasarlanmış gözleri ve cepleri sağlam fermuarlar ve yine şık bir kilit sistemiyle koruma altına alınmış.

Kabin boy çantalarda olması gereken en önemli özelliklerden birisi hafifliktir sanırım. Çantanın ağırlığı 4,2kg.

Olayın teknolojik tarafına geçersek; çanta ile birlikte alınması gereken iki önemli aksesuarı var: power ve tracker. Güç kaynağı sayesinde cep telefonu ve tablet gibi cihazları şarj edebiliyorsunuz. Tracker ile de çantanızın nerede olduğunu akıllı telefonunuzdaki harita üzerinden görebiliyorsunuz.

Hem çanta hem de tekerlekler için ayrı ayrı renk seçenekleri mevcut olan G-RO, 449$ fiyatla satışa sunulmuş durumda. Detaylı bilgi ve sipariş için tıklayınız.