Amerikalı Outdoor Research, bir panço, tente ve bivak olarak kullanabilen Wilderness Cover adını verdiği yeni outdoor ürününü satışa çıkardı.

Küçük çaplı outdoor maceraları, festivaller, sırt çantalı geziler ve buna benzer aktivelerde mükemmel bir yardımcı olacak Wilderness Cover, su geçirmez, dayanıklı, nefes alabilir ve rüzgâr geçirmez özel malzemeden üretilmiş. İki katmanlı olan Wilderness Cover’ın dış katmanında su tutmaz ve yoğunluğu yüksek naylon bulunurken iç katmanında ise poliüretan membran astar bulunuyor.

Panço olarak kullanıldığında, alt tarafta bulunan ipler sayesinde pançoyu daha rahat hareket edebilmek içim bele kadar sıkıştırabilme imkânı var. Pançonun başlık kısmı, Wilderness Cover bivak olarak kullanıldığında kapak görevi yapıyor. İç tarafta bulunan kar eteği ise ıslaklık ve soğuktan koruyor. Ön tarafta ve kollarda su geçirmez çift yönlü fermuar sistemi mevcut olan Wilderness Cover’da tente modunda kullanmak için 8 adet yere bağlama noktası ve iç kısımda anlık olarak ihtiyaç duyabilecek malzemeleri koymak için bulunan cepler ise göze batan diğer özellikler.

Çok maksatlı Wilderness Cover’ın fiyatı ise 250$. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın.