1995 yılından beri çanta, sırt çantası ve çeşitli outdoor ürünleri üreten Chrome Industries her türlü hava koşuluna dayanıklı olan günlük kullanım için tasarlanmış Chrome Yalta 2.0 Weatherproof Sırt Çantasını (Yalta 2.0 Weatherproof Backpack) tanıttı. Sade bir tasarıma sahip olan bu çanta tam anlamıyla şehir karmaşasında ev ile iş arasında mekik dokuyan insanlar için tasarlanmış.

Çantaya baktığınızda göze çarpan ilk şeyler ana bölmeye ulaşmanızı sağlayan storlu kapak ve çantanın üzerinde bulunan ve gece görünürlüğünüzü artırmak için kullanılan 3M Scotchlite reflektör. Paslanmaz çelikten kayışlar ise çantanın storlu kapağını kolaylıkla kapatmanız için bulunuyor.

Aşınmaya karşı dayanıklı özel 1050d naylondan yapılan dış kısım ile kamyon brandasından yapılan astar kısmı ise Chrome Yalta 2.0’ın rüzgar, toz, yağmur ve aklınıza gelen hür türlü kötü hava koşullarına dayanıklı olmasını sağlıyor.

Çantanın iç kısmına geldiğimizde ise ana bölmenin içinde 15 inçlik bir dizüstü bilgisayarınızı koyabileceğiniz bir fermuarlı bölümle karşılaşıyoruz. Ayrıca ana bölüme stor kapağı açmadan ulaşmanızı sağlayan fermuarlı bir yan giriş bulunuyor. Chrome Yalta 2.0’da cüzdan, telefon ve buna benzer eşyalarınızı koymak için ise yeterince cep de mevcut.

Çantanın sonuncu ama en önemli özelliği olarak söyleyebileceğimiz özelliği ise EVA yastıklamalı sırt kısmı ile ayarlanabilir omuz ve göğüs kayışlarının bulunduğu özel askı donanımı.

Chrome Yalta 2.0 Weatherproof Sırt Çantasını 120$ fiyatla Amazon’dan satın alabilirsiniz. Satın almak için tıklayın.