2014 yılının Mayıs ayında Apple tarafından o zamanın parası ile 3 milyar dolara satın alınan Beats (Beats'in Apple'a "Bizi alın, bizi alın" diye yalvardığını ve uzun görüşmeler sonucunda satın almanın gerçekleştiğini de hatırlatmadan geçmeyelim.), tasarım ve popüler kültür devi Apple ile harika bir işe daha imza atmışa benziyor. Yakın zamanda tanıtılan yeni kablosuz Apple Airpods kulaklıkların çeşitli müşterilerden olumsuz geri dönüşler aldığını ve özellikle düşürüp kaybetme konusunda yeni bir fobi edindiklerini bütün teknoloji platformlarında duyuyor ve takip ediyoruz. Belki bu sebeple Apple, yeni tasarlanan BeatsX kablosuz kulaklığı mağazalarında satışa sundu. 


Kulaklığın özelliklerine bakıldığında en çok dikkat çeken tarafı batarya süresi. Tam şarj ile 8 saate kadar kullanım imkânı sunan kulaklık 5 dakikalık hızlı şarj ile 2 saat kullanılabiliyor. İşte bu mükemmel bir olay. Aceleniz olsa bile 5 dakikanızı şarja ayırabilirsiniz. 5 dakika şarj edeceksiniz ve tam 2 saat kullanacaksınız. Boynunuzu saran tek parça tasarımı ile artık düşürme korkusunu da bir kenara atabilirsiniz.

Siyah, gri, mavi ve beyaz renklerde tasarlanan kulaklık dahili bir mikrofona da sahip. Apple Türkiye mağazalarında da satışa sunulan BeatsX’in fiyatı 699₺, yurtdışı fiyatı ise $149,95.  Satın alma ve detaylı bilgi için tıklayınız.