Toplu bir şekilde yatmak zorundasınız ama aynı zamanda kişisel ve size özel bir yatak mı istiyorsunuz? Yatakhanede, koğuşta, yurtta yada kardeşiniz ile paylaşmak zorunda kaldığınız odanızda özel bir alan yaratmak istediğiniz her yerde Privacy Pop sizin imdadınıza yetişiyor. 

Bireylerin özel alan edinme isteklerinden yola çıkarak tasarlanmış olan bu yatak çadırı, istediğiniz bir yatağı kendi çadırınız haline getirebiliyor. 

Çadır tasarımında dışarıdan hava ve ışık alabilmesi için iki pencere yapılmış ve kolay kullanım için çift taraflı fermuar ile her iki taraftan giriş çıkış yapabileceğiniz kapılar yapılmış. Modern bir cibinlik desem yalan olmaz. Sıcak, uzun ve bol sivrisinekli gecelerde kullanılabilitesi var gibi sanki. 

Kendinizi ortamdan soyutlamak istediğiniz veya sivrisinekler ile güreşmek istemediğiniz noktada Privacy Pop sizi düşünerek bu modern cibinliği hizmetinize sunuyor. Yaklaşık $130 gibi bir fiyata sahip olan Privacy Pop'u farklı renk seçenekleri ile satın almak isterseniz tıklayın.