Çeşitli ve farklı outdoor ürünleri ile ünlenen Dutchware Gear, Chameleon Hamak (Chameleon Hammock) adını verdiği hamağını bir proje olarak Kickstarter üzerinde tanıttı. Sıkı durun! Chameleon Hamak için ihtiyaç olan para ise, hem de daha fazlasıyla, sadece iki saat içinde toplandı. Chameleon’un bu kadar ilgi çekmesinin nedeni ise farklı koşullara adapte olabilecek şekilde kullanım modlarına sahip olması. Zaten Chameleon (Bukelamun) adı da bu özelliğinden geliyor.

Her şeyden önce Chameleon iki farklı örtüye sahip. Birincisi böcekler, sinekler için örtü (sineklik); ikincisi ise Argon 90 model materyalden üretilen soğuk hava örtüsü. Bu iki örtünün, soğuk hava ve böcekler nedeniyle çadırı tercih edip hamak zevkinden ve rahatlığından mahrum kalanların ilgisini çekeceği kesin. Hamaktaki özel fermuar sistemi ise iki örtüyü istediğiniz her yönde hamağa bağlamanıza imkan veriyor. Bu şu demek oluyor: dilediğiniz yönde yatabilir, dilediğiniz taraftan hamağa girebilir ve hamaktan çıkabilirsiniz. Hamak ise özel yırtılmaz, altı katmanlı Hexon kumaştan. Bu kumaş hafif olduğu gibi aynı zamanda güçlü ve mükemmel bir rahatlık sağlıyor.

Adının hakkını fazlasıyla veren ve daha birçok cezbedici özelliği olan Chamelon Hamağı sinekliği ile 195$, soğuk hava örtüsüyle 215$, her ikisi beraber 250$’lık fiyatlarla şu an Kickstarter üzerinden ön sipariş verebilirseniz. Proje bittiğinde ise her bir seçeneğe 20 $ daha vermek zorunda kalacaksınız. Ön sipariş vermek ve Chameleon Hamak hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Videosunu da izlemeden geçmeyin.