Akıllı telefonlara özellikle de Apple ürünlerine uyumlu yan ürünler üreten Griffin firması, hayatı kolaylaştırmak ve daha az telaşlı hale getirmek için akıllı telefonlarla uyumlu küçük ev aletleri üretimi yapacağını duyurdu. Griffin Home adıyla duyurduğu ürün grubunun en dikkat çekici olanı ekmek kızartma makinesi.

Haftada en az beş defa tekrar ettiğimiz sabah erken kalkıp işe gitme ritüelinin en kıymetli şeysi zaman. Sabah kalkma saatini 5dk. erken ya da geç kurma konusunda bile 5dk.dan fazla kafa yoran tipler olarak, sabah işe gitme hazırlığımızı iyi planlamamız gerekiyor. Yüzümü yıkadım, traş oldum, üstümü giyindim, kahvaltı yaptım vs. derken iki ayağımızı bir pabuca sokuyoruz.

Affedersiniz (etmeye de bilirsiniz) klozette otururken bile elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonumuzu bu hazırlık sürecini kolaylaştıracak bir cihaza dönüştürmek istediğimizi hisseden Griffin Technology, cep telefonu ile kumanda edilen bir ekmek kızartma makinesi üreteceğini duyurdu.

Uygulamasını telefonunuza yüklediğiniz ekmek kızartma makinenizi oturduğunuz yerden çalıştırıp istediğiniz kıvamda ekmek kızartıyorsunuz. Bu istediğiniz kıvamı hafızaya alıp her defasında aynı şekilde kızarmış ekmekler hazırlamak mümkün.

Elden düşmeyen akıllı telefon ve kısıtlı zaman ikilisini göz ününe alarak düşündüğünüzde çok faydalı olabilecek bir ürün.

2017’nin ikinci çeyreğinde piyasaya çıkacak ürünün yaklaşık fiyatı 100 dolar olacak.