"Soğuk mu? 'O da ne?" dedirtecek giyilebilir bir ısınma sistemi.

Kış geldi ve en büyük sıkıntımız doğamız gereği ısınmak. 

İngiltere'de bir grup mühendis ve tasarımcı tarafından bu soruna bir çare olmak amacıyla yapılmış ve geliştirilmeye devam eden bir sistem.

Şarj edilebilir lityum-ion batarya ile beslenen HEAT-O, her türlü kıyafetin altına giyilebilir olarak tasarlanmış.

Uzun süre soğuk havada bulunmanız yada çalışmanız mı gerekiyor? Vücut ısınızı koruyup rahat bir ortamda mı çalışmak istiyorsunuz?  Üst üste kıyafetler giyip hareket etmekte güçleniyor ve yere eğilirken bile üşeniyor musunuz? Sizin için tasarlanmış bu sistemi denemenizde fayda var. 

HEAT-O bu gibi sıkıntılar düşünülerek, size esneklik sağlayacak yapıda, uzun batarya ömürlü ve en önemlisi sudan etkilenmeyecek IP68 standartlarında tasarlanmıştır. 

Sistem temel olarak şarj aleti, batarya, kumanda bandı ve iki yada daha fazla ısıtıcı pad'ten oluşmaktadır. Sistem bir defa şarj edildiğinde size 15 ile 40°C arasında bir sıcaklık sağlayabilmektedir. İhtiyacınız olan sıcaklığı, akıllı cihazlarınıza bluetooth ile bağlanan, HEAT-O kumanda bandı ile kontrol edebileceksiniz.

Dört farklı model olarak sunulacak HEAT-O, güvenlik olarak IP68 su  geçirmezlik standardı ve sizi her türlü arızadan koruyacak temel güvenlik tedbirleri ile tasarlanmıştır. 

HEAT-O Dive, dalış ile ilgilenen okuyucularımızın en çok seveceği ve vazgeçemeyeceği bir model. Dalış elbisenizin içine giyebilir ve vücut ısınızı dilediğiniz seviyede sabitleyerek denizin derinliklerinde rahat bir dalış keyfi yaşayabilirsiniz.

Seçtiğiniz modele göre 49£ ila 159£ arasında fiyat etiketlerine sahip.

Soğuk bir havanın keyfini sıcak bir ortamda yaşamak için tek kelime, HEAT-O.