Cycleboard elektrikli scooter yarı snowboard yarı kaykay, böyle biraz ondan biraz bundan ortaya karışık bir teknoloji harikası. Bir ulaşım vasıtası düşünün; hem kullanırken zevk verecek, hem trafiğe takılma derdiniz olmayacak, ayrıca da ekonomik bir ulaşım imkanı sağlayacak. Çok da zor şeyler değil bunlar farkındayım. Mesela bir motosikletle bütün bunları yapabilirsiniz. Ama bütün bunları 3 küçük tekerleğin üzerinde giden, sanki bir snowboard ya da kaykay kullanıyormuş gibi böyle sağa sola estetik hareketlerle yaslanarak yön verdiğiniz, ultra sessiz bir motora sahip, gelişmiş bataryasıyla tek şarjla 40km yol giden, 32km/s hıza kadar ulaşabilen bir aletten bahsediyorum.

Bisikletin yeri her zaman ayrı olsa da bazen daha az eforla, daha konforlu ve daha seri hareket etmek isteriz. Cycleboard elektrikli scooter size tam olarak bu imkanı sunuyor. En güzel tarafı da işin estetik yönü. Böyle salına salına gitmekten bahsediyorum.

Aleti görünce içimden üniversiteli olmak geldi. Tabi böyle dershaneden bozma tek binadan ibaret bir üniversite binası değil üniversiteden kastım. Böyle kocaman bir kampüsten bahsediyorum. Sabah kalkıyorsun ve metroya kadar Cycleboard seni götürüyor. Aleti katlayıp metroya biniyorsun. Kampüse geldiğinde de Cycleboard’a binip uçuşa geçiyorsun. Düşünsenize her okula gidiş ayrı bir macera gibi resmen.

Teknoloji harikamız katlandığında rahatlıkla arabanızın bagajına sığıyor. Böylece günlük uzun mesafe yol yapanlar için işe gitmek bulunmaz bir fırsata dönüşüyor. İş yerine uygun bir mesafeye arabayı bırakıp kalan yolu Cycleboard ile tamamlıyorsunuz. Böylece enerjik ve dinamik bir şekilde mesaiye başlamış oluyorsunuz. Pazartesi sendromunun şimdilik tek çaresi budur diyebiliriz.

Aletin ağırlığı 20kg. Evet bence de ağır. Ama siz onu taşımayacaksınız. O sizi taşıyacak. Ağırlığı sayesinde de daha konforlu bir sürüş imkanı sunacak. 113kg yolcu taşıma kapasiteli Cycleboard %20 eğime kadar tırmanabiliyor.

Üzerine entegre kilit sistemi, disk fren, USB şarj portu ve telefon tutacağı gibi şık özellikleri de mevcut. USB şarj portu ve telefon tutacağı ikilisi ile sürüş zevkinize müzik seçeneği de eklenmiş oluyor.

Cycleboard güvenlik alanında kullanım için de çok ideal bir alet. Yakında havaalanları ve AVM’lerde görmeye başlarız diye düşünüyorum. Fiyatı $1,299'dan başlayan Cycleboard'un tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.