Piyasada bisiklet için özel tasarlanmış bir sürü çoklu alet kiti bulmak mümkün. Ama hepsi genel olarak klasik çoklu alet kitleri gibi. Yani, evden çıkarken mutlaka cebinize, çantanıza atmanız veya bisikletinizin bir yerine bağlamanız gerek. Burada hemen akla gelen iki sorun var: evden çıkarken alet kitini almayı hatırlamak ve kitin bisiklet kullanırken verebileceği rahatsızlık. Şimdiye kadar üretilen çoklu alet kitlerinden çok farklı bir tasarıma sahip İtalyan menşeili All In Multi Tool’un bu sorunları ortadan kaldıracağı kesin.

Bisikletinizin pedalındaki krank boşluğuna yerleşecek şekilde tasarlanan All In Multi Tool sayesinde artık evden çıkarken bisiklet tamir kitini yanınıza almayı ve nereye koyacağınızı dert etmeyeceksiniz. Baş kısmında bulunan yedi güçlü mıknatıs sayesinde krank boşluğunun çeperine sıkı bir şekilde yapışan All In Multi Tool, uzun bisiklet gezintilerinde dahi yerinden düşmeyecek şekilde tasarlanmış. Bu nedenle kaybederim diye bir derdiniz de kesinlikle olmasın.

Bir bisikletçinin ihtiyaç duyabileceği hemen hemen bütün aletleri içeren ve sadece 114 gram ağırlığındaki All In Multi Tool’un fiyatı ise 65€. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın.