Hazırlanın! Yeni yıl sevdiklerinizle, dostlarınızla çok daha eğlenceli geçebilir. Bunun için yapmanız gereken tek şey LG’nin ProBeam Projeksiyon (LG ProBeam Projector) cihazını almak.

Hayatınıza renk katacak LG’nin ilk kompakt lazer projeksiyon cihazı olan ProBeam sadece 2kg. Bu şu demek oluyor, geleneksel projeksiyon cihazlarının aksine sinema ve maç keyfini sadece bir odayla sınırlandırmak zorunda kalmayacaksınız. Diğer taraftan ProBeam 1080p çözünürlükle birlikte en parlak odalarda bile seyir zevki sağlayan 2000 lümene çıkabilen bir parlaklığa sahip. Bu özellikler sayesinde evinizi maç izlerken stadyuma, film izlerken de sinemaya dönüştüreceğine emin olabilirsiniz. LG’nin Miracast teknolojisi sayesinde ise ProBeam ile kablosuz olarak cep telefonu veya tabletinizdeki görüntüyü yansıtabileceksiniz. Ayrıca bu ufaklık sahip olduğu Sound Sync Adjustment özelliği sayesinde Bluetooth teknolojisini kullanarak ses parçalarını transfer edebiliyor.

LG ProBeam’i satın aldığınızda LG’nin ünlü webOS Akıllı TV platformu ile beraber (TV dâhil değil) geliyor. LG Magic Remote’un da olduğu bu platform sayesinde ProBeam akıllılık işlevini de kazanmış oluyor ki bu hiçbir projeksiyon cihazında bulunmayan bir özellik

5-8 Ocak tarihlerinde Las Vegas’taki CES fuarında görücüye çıkacak olan ProBeam’in satış fiyatı hakkında henüz LG bir açıklama yapmadı. Ama ProBeam’in 2017’nin ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor. Merakla bekliyoruz.