Casio’nun dünyaca ünlü G-Shock serisinden vazgeçemeyenler, ama yine de metalin çekiciliğine özlem duyanlar Casio’nun yeni G-Steel koleksiyonu (G-Shock G-Steel Collection) sayesinde artık ikilem içinde kalmayacak. Yanlış duymadınız G-Shock serisi artık metal olarak da hizmetinizde. Üstelik metalin getirdiği avantajla daha estetik ve dayanıklı.

Öncelikle söylemek gerekir ki, Casio’nun G-Steel adını verdiği bu yeni koleksiyonda G-Shock serisinin dünyada nam salmasının nedeni olan darbe direnci (shock resistant) özelliği aynen devam ediyor. Paslanmaz çelikten yapılan kordon ise her türlü çiziğe karşı dayanıklı olarak yapılmış. Çift katmanlı (üst katmanı paslanmaz çelik, alt katmanı darbeyi emen özel silikona benzer maddeden) koruma sistemine sahip olması ise G-Steel koleksiyonunu G-Shock’un diğer serilerine göre daha dayanıklı hale getirmiş.

En küçük ışık süzmelerini bile saatiniz için elektrik enerjisine dönüştüren Tough Solar teknolojisi, 200m’ye kadar su geçirmez özelliği, dünya saatleri göstergesi, kadranı ve ekranı gündüz gibi aydınlatan çift LED ışık özelliği, karanlıkta bırakıldığında güç tasarrufu gibi birçok analog ve dijital özelliği G-Steel koleksiyonunda bulabileceksiniz.

180 $’dan başlayan fiyatlarla farklı renkte ve seçeneklerle Amazon’dan satın alabileceğiniz G-Shock serisinin bu zarif ve daha resmi görünümlü yeni koleksiyonundan bir saat almak isterseniz lütfen tıklayın. G-Shock G-Steel koleksiyonu hakkında detaylı bilgi için lütfen web sitesine göz atın.