Deniz manzaralı bir evim olsun, yok dağ manzaralı bir evim olsun, yok yok şehirden uzak çiftlik tarzı bir evim olsun diye düşünüp iki arada bir derede kalanlar artık Coodo Modüler Yaşam Üniteleri (Coodo Modular Living Units) sayesinde istediğiniz yer ve zamanda kendi keyfinize göre bir ev sahibi olabilirsiniz.

Seçtiğiniz muhit ve zeminde size yaşam alanı sağlamak için Alman tasarımı bu prefabrik evler kişiye özel ayarlanabilir olmakla beraber genel olarak rahat bir yatak odası, açık bir mutfak, bir yemek alanı ve bir banyo dairesine sahip seçeneğiyle kullanıma sunuluyor. Kendiniz için daha ferah bir ortam isterseniz de, Coodo'ların modüler özelliği sayesinde bir veya birkaç tane daha Coodo alıp hepsini birbirine birleştirebilir ve istediğiniz genişlikte bir eve sahip olabilirsiniz. Üstelik bunu yaparken tek sıra, sıradan bir şekilde birleştirme zorunluğunuz da yok. Coodo'larınızı ister üst üste, isterseniz birbirine dik bir şekilde veya keyfiniz nasıl istiyorsa ona göre yerleştirebilirsiniz.

Coodo'ların ısıtma, soğutma ve güç sistemleri stratejik bir şekilde zeminde, tavanda ve iç duvarlarda yer alıyor. Dış duvarları güçlendirilmiş camdan olan Coodo'larda bulunan akıllı ev yönetimi sayesinde uzakta olsanız bile akıllı telefonunuzla Coodo'nuzu kontrol edebilirsiniz.

İsterseniz daimi ikametgâhınız olarak, isterseniz tatil zamanlarında ikinci eviniz olarak kullanabileceğiniz ve size dilediğiniz yerde yaşama özgürlüğünü sunan Coodo Modüler Yaşam Üniteleri hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın. Videosuna da bakmadan geçmeyin.

[post_ads]