Avustralya dünyanın en zorlu arazisine sahip kıtalarından biri, belki de en zorlu arazisine sahip kıtasıdır. Bu yüzden off-road kamp römorku üreticisi olan Avustralyalı Patriot Campers firması tarafından en ağır römorkları bile her türlü koşulda çekmesi için GXL Toyota Land Cruiser üzerine inşa edilerek oluşturulan yeni off-road aracını gördüğünüzde önünde saygıyla eğilmekten başka çareniz kalmayacak.

Patriot Campers tarafından LC79 Super Tourer adı verilen bu off-road özellikli araç her türlü arazi koşulları ile baş edebilmek için ihtiyacınız olabilecek bütün özelliklere sahip. 3800 kg’a yükseltilmiş EFS süspansiyon sistemi, firmanın patentli Supertourer gövdesi, LED arka lambalar, sulardan geçiş için TJM Airtec şnorkel, 300 mm şase genişletme, arkada ve önde bulunan vinçler, Mickey Thompson lastikler takılmış ORH tekerler araca ilk baktığınızda göze çarpanlar. Bu siyah canavarın arkasındaki bölüme baktığınızda ise tam bir mutfak düzeneği, su deposu ve elektrikli bir pompa sizi bekliyor olacak.

Ne yazik ki sadece Avustralya’ya gittiğiniz takdirde kullanma şansına sahip olabileceğiniz LC79 Super Tourer hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın. Aşağıdaki görsellere de bakmadan geçmeyin.