Birçok insanın neden her an patlama ve yanma riski bulunan gazlı çakmakları cebinde, çantasında taşıdığına veya çekmecesinde bulundurduğuna anlam veremem. Sonuçta herkes görmüştür gaz vb. maddelerin bulunduğu ortamlarda ateş ile yaklaşmayın diye kocaman yazar değil mi? Hele ki bir de Tesla’nın Elektrikli Ark Çakmağı (Tesla Coil Windproof Arch Lighter) gibi bir çakmak dünyamızda mevcut iken.

Tesla tarafından üretilen bu yaratıcı çakmak sadece bir düğmeye basmanızla yüksek yoğunluklu bir elektrik arkı yaratıyor ki bu çakmağın önüne çıkan her şeyi anında yakmanıza yetecek bir ısı demek. Normal klasik Zippo çakmaklardan bir nebze büyük ve bir Bic çakmağıyla hemen hemen aynı boyutta olan bu süper çakmağı cebinizde veya çantanızda rahatlıkla yanınızda götürebilirsiniz. Gaz doldurma ve rüzgârlı havalarda rüzgârın nereden estiğini hesaplama derdinden kurtaracak olan Tesla’nın Elektrikli Ark Çakmağı’nın en güzel özelliği ise mini USB kablosu ile şarj edilebilmesi. Tam Şarj edildiğinde ise yaklaşık bir hafta sizi idare ediyor (Ortalama 300 kullanım). Bu çakmağı aldığınızda güvenlik konusunda da endişelenmenize gerek yok. Çakmağın kapağını açmadığınız sürece çakmak hiçbir şekilde yanmıyor.

Bu güvenilir, kullanışlı, göz alıcı şekilde tasarlanmış geleceğin çakmağını $19 olan fiyatı ile satın almak için tıklayın.