Yine aylardan kasım ve herkes farkına varmıştır ki Starklar’ın dediği gibi kış geliyor! Ayaklarınızı sıcak tutacak bir bot almayı düşünüyorsanız ve almışken sadece sıcak tutmasın aynı zamanda konforlu ve göz alıcı da olsun diyorsanız size New Balance’ın yeni Fresh Foam Paradox Spor Botlarını (New Balance Fresh Foam Paradox Boots) öneririm.

Bu sağlam spor botlar, her türlü hava koşuluyla boy ölçüşmek için dayanıklı süetten yapılmış ve sahip olduğu Fresh Foam özellikli, tek parça köpük orta taban sayesinde, çok daha konforlu ve doğal bir yürüyüş vaat ediyor. Ayakkabının tabanı ise ıslak ve kaygan zeminlerde kaymayı önlemek için özel tırtıklı kauçuktan imal edilmiş.

Su geçirmez süet olan Fresh Foam Paradox spor botları için zeytin yeşili, çöl kahverengisi ve gri olmak üzere 3 farklı renk seçeneği mevcut. Eğer ben süet sevmem deri olsun istiyorsanız o seçenek de mevcut. Deri seçeneğinde ise sadece siyah renk var. Ayağınız sıcak ve konforlu tutmak istiyor, aynı zamanda gösteriş ve tarzı elden bırakamam diyorsanız bunun bedeli $150 oluyor. Satın almak isterseniz tıklayın.