Kate Leeming isimli maceracı ruh şu an bir görev peşinde. Güney kutup noktasına bisikleti ile ulaşan ilk insan olmak isteyen bu arkadaşın tabi ki, bolca eğitim, egzersiz, planlama ve bu zorlu yolculuğu atlatabilecek bir bisiklete ihtiyacı olacak. Mesela, tıpkı 4x4 araçlar gibi iki tekerden de güç alabilen şişman bisiklet Christini gibi.

Bu bisikletin üzerindeki mühendislik gerçekten eşsiz. Aslında ilk bakışta diğer bisikletlerle aynı sisteme sahip olduğunu görüyorsunuz. Pedallar, dişliler, vites değiştiriciler ve zincir. Fakat daha dikkatli baktığınızda, arka teker göbeğinden hareketi alarak ön tekere aktaran ve mükemmel bir mühendislik ile yerleştirilen şaftı görebiliyorsunuz. Daha iyi bir çekiş ve zorlu anlarda daha kolay kurtuluşlar yapabilmek için tercih edilen bu sistem 5 inçlik lastikler ile tamamlanmış. Böylece bu uzun macerasında Kate Leeming'in ekipmanı ile bir sorun yaşamadan yoluna devam etmesi planlanmış. Bakalım başarabilecek mi? 

Siz de böyle eşsiz bir bisiklete sahip olmak isterseniz $5000 gibi bir ödeme için hazırlığınızı yapın. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın. Yazının sonunda bulunan videoda, iki tekerden çekiş sisteminin nasıl çalıştığını görebilirsiniz.