Hem kendini doğadan alamayanlar hem de kahvesini sürekli taze isteyenler için harika bir çözümümüz var. Coffeeboxx, dayanıklı ve pratik tasarımı ile size dilediğiniz yerde ve zamanda taze bir fincan kahve sunmayı hedefliyor. Tamam sırt çantanıza koyarak taşıyamazsınız ama aracınızla ulaşabildiğiniz her noktada keyif molası garanti. Coffeeboxx bütün K-Cup paketleriyle uyumlu. Tek kullanım podları-eğer hareketli bir işiniz varsa- çok iyi. Çünkü kendi kendine filtre eder ve yanınızda kahve, filtre, kaşık vs. taşımanıza gerek kalmaz. Piyasanın en hacimlisi olan 2,5 litrelik su tankı, sık sık su ikmali yapma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Her dolduruşta 10 kupa dolusu kahveniz hazır.

Üzerinde bulunan sıcak su musluğu ile çay veya yemek gibi sıcak su ihtiyacınız olan durumlarda yine yanınızda. Süper ergonomik taşıma kolu dilediğiniz yere taşımanızda en büyük yardımcınız. 

Su tankını doldurma, tek kullanımlık kahve podunu yerleştirme, kupa hacmini seçme ve kahve keyfini sürme. Coffeeboxx'ın kullanımı işte bu kadar basit. Kolay kahve, her koşulda!

KIRILMAZ-750 KG.a kadar yük altında kalabilir.
DÖKÜLMEZ-su tankı su sızdırmaz, sallantılarda bile.
SU GEÇİRMEZ-yağmur veya nemden etkilenmez.
KOLAY TAŞINMA-boş ağırlığı 6 kg, plastik taşıma kolları.
PASLANMAZ- TOZ GEÇİRMEZ-DARBELERE DAYANIKLI (80 darbesinde 3 ay işkence gördü, yine de kahve hazırladı.)

Yaklaşık 230 dolar fiyatı ile satın almak için tıklayın.