Geçen haftalarda yeni iPhone 7 ve iphone 7 Plus stantlarda yerini aldı. Eğer paranıza kıyıp ikisinden birini aldıysanız, cebinizdeki değerli varlığınızı darbelere karşı korumak için iyi bir kılıfa ihtiyacınız olacağı kesin. Alacağım kılıf kuru kuru sadece korumakla kalmayıp, almışken başka şeylere de yarasın diyorsanız işte size Mophie Hold Force Manyetik iPhone 7 Kılıf Sistemi (Mophie Hold Force Magnetic iPhone 7 Case). Mophie’nin Hold Force manyetik kılıf sistemi yeni iPhone’nuzu korumakla kalmayıp aynı zamanda telefonunuzu modüler, çok amaçlı bir cihaza dönüştürerek hayatınızı kolaylaştıracak.

Mophie’nin yeni kılıf sisteminin temel parçası koruma kılıfı. Bu koruma kılıfının arka iç kısmında bulunan manyetik plaka sayesinde yine Mophie tarafından üretilmiş bu kılıfa özel aksesuarları telefonunuza iliştirebiliyorsunuz. Bu aksesuarlar ise günlük kullanım için cüzdan, folyo ve mini taşınabilir şarj cihazı. Koruma kılıfı ve bütün aksesuarlar için dokuz farklı renk seçeneği var. Şimdilik üç farklı aksesuar mevcut olsa da Mophie’nin yakın zamanda farklı aksesuarlar üretmesi bekleniyor.

Koruma kılıfının sade haliyle satış fiyatı $39,95, Cüzdan ve Folyonun fiyatı $20, şarj cihazının fiyatı ise $59,95. Türkiye satış fiyatı henüz açıklanmadı. Mophie Hold Force Manyetik iPhone 7 Kılıf sistemi hakkında detaylı bilgi ve satın almak için tıklayın. Tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin.