Uzak mesafelere taşımak için tasarlanmış ideal yapısıyla Kinjia kamp ocağı kamp severler, doğa yürüyüşçüleri, doğa tutkunları ve arkadaşlarıyla, ailesiyle doğa ortamında yemek yemeyi sevenler için güzel bir seçenek.

Kinjia kamp ocağı iki gözlü birçok ocağa nazaran daha hafif, daha küçük ve daha kompakt bir yapıya sahip. Doğanın ortasında, bir gözünde yemeğinizi yaparken, diğer gözünde yemek sonrası keyif için çayınızın suyunu kaynatmaya başlayabilirsiniz. Kinjia kamp ocağının aynı zamanda temizliği de çok pratik. Izgara ve tablası kolayca ana parçadan ayrılabiliyor ve bu şekilde ayrı ayrı temizlenebiliyor. Ayrıca, sağlam metallerden yapılmış olması ve dayanıklı tasarımıyla kullanıcıları için uzun seneler kullanım imkanı vaat ediyor.

Bütün bu özellikleri barındıran şirin ocağımız hiçbir şekilde normal bir ocaktan beklenen performanstan daha aşağı bir performans sergilemiyor.  Doğa aşçılarını kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacağına emin olabilirsiniz.

Bu güzel alet üretici firmanın kendi sitesinde 179.95 dolarlık bir fiyattan satılıyor. Ocağımızın detaylı fiyat bilgisi ve özelliklerini öğrenmek için tıklayın. Yazının sonundaki tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin.