Gelecek böyle bir şey mi? Bir halat, bir sörf tahtası, gelişmiş bir drone ve bütün bunların sonucunda büyüleyici yeni bir spor ve eğlence!

Freefly Alta 8, sörf tahtası ve üzerindeki sporcuyu çekebilecek kadar güçlü, ahtapot kollu harika bir drone.

5,89kg ağırlığındaki Alta 8, profesyonel sinema çekimleri için geliştirilmiş olmasına rağmen, bu ona bir halat bağlayıp su üzerinde sizi sürükleyemeyeceği anlamına gelmiyor tabi. 

Eğer siz de bu yeni spor ve eğlence türüne el atmak istiyor, ülkemiz sahillerinde bütün dikkatleri üzerinize toplamak istiyorsanız şimdiden paranızı biriktirmeye başlamanız gerekecek. Duruma ticari yönden yaklaşan sevgili turizm şirketleri ise 15dk. süreyle kiralama işlemi için astronomik rakamlarını hazırlasınlar. Freefly Alta 8'in satış yurtdışı satış fiyatı $17,000 olarak belirlenmiş.

Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.

Tanıtım videosu ise "Görevimiz Tehlike" tadında, mutlaka izleyin.




BONUS

Hazır konu açılmışken, çekimlerinde Alta 8 drone kullanılan bir filmi de size göstermek istedik. 

Fidel Castro 1962'de Küba'da bütün profesyonel sporları yasakladı, çünkü kar etmeleri gerekiyordu. Küba'nın en iyi atletleri için bu çok zor bir durumdu. İki seçenek önlerine gelmiş ve birini seçmek zorunda kalmışlardı.

Evlerinde, Küba'da mı kalacaklar? Yoksa hayallerini takip mi edecekler?

Aşağıdaki kısa filmde, iki kez olimpiyatlarda altın madalya kazanmış olan Küba'lı boksör Mario Kindelan Mesa'nın seçimini izleyeceksiniz. Film kısa, çok kısa, izleyin. LA LUCHA