Bugüne kadar 5₺'sini kaybetmemiş, kapkaççıların korkulu rüyası olduğunu iddia edenler. Tatile çıkarken annesine gizli cep diktirip içine ne koyacağını kara kara düşünenler. Denize girerken malzemelerin başında bir nöbetçi bırakan, devamlı geri geri yüzen ikide bir sahile bakan günü birlikçiler  bu yazı sizi ilgilendirmiyor. Boşa vakit harcamayın. Türünüzün son örneği olmaya, değerli malzemeleriniz için akla hayale gelmedik yerleri düşünmeye devam edin. Sonunuz muhtemelen gazetelerin üçüncü sayfasında yazacak, sizi oradan takip ederiz. ( Başlık şöyle: parasının yerine canını verdi!)

Değerli malzemelerinizin açıkta fakat güvende olabilmesi için SAFEGO, taşınabilir kasayı üreterek gözünüz arkada kalmadan tatile çıkmanızı sağlıyor. İsterseniz bu kasayı yanınızda da taşıyabilirsiniz. Kasaya bağlı çelik halatı kullanarak sabit bir yere kilitleyebilirsiniz. İçerisinde cep telefonu, cüzdan, nakit para, mücevher, fotoğraf makinası gibi değerli malzemelerinizi rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. (Sadece ABD'de yılda 3 milyon cep telefonu çalınıyor.)

SAFEGO taşınabilir kasa kırılmaz, toz ve su geçirmez. Süper hafif ABS plastik sağlamlığın yanında su geçirmezlik de sağlıyor. Siyah, beyaz, pembe ve patlıcan moru renkleri ile sahip olabileceğiniz SAFEGO taşınabilir kasayı 44,95$ olan fiyatı ile satın alabilmek için tıklayınız :)))