Balık tutmayı seviyor musunuz? Cevabınız "evet" ise bu yazı size gelsin. Beş yıl  amatör balıkçılık yaptım. Yakaladığım isparozun haddi hesabı yok. Bir defa çipura yakalama fırsatım oldu. Baktım bu iş kıyıdan olmayacak denize açılayım dedim. Tekne için verdiğim paraya mı yanayım eve gelirken halden balık almak zorunda kaldığıma mı? 

FishHunter PRO adeta amatör balıkçılar için tasarlanmış. Klasik sonarlar gibi bota monte etmeye gerek kalmadan istediğiniz her yere götürebilirsiniz. Klasik sonarlarla karıştırmayalım. Sadece 155g

Android ve iOS uyumlu aplikasyonunu indirerek telefonunuzla bağlantısını gerçekleştirebiliyorsunuz. Semtinizdeki buz tutan gölde kış mevsiminde balık tutmak istediniz. Bunu da yapabilirsiniz. (-30 ila +35 derecede çalışabiliyor). Kablosuz bağlantı mesafesi  45 metreyi buluyor. Üç frekanslı olan FishHunter Pro ile 45 m. derinliği görebilirsiniz. Telefonunuzda balık simgeleri (bu simgeler 3 farklı boyutta ayarlanabiliyor) çıktığı zaman buraya yoğunlaşarak oltanızı sallayabilirsiniz. Bereketli geçen bölgeyi GPS'e kaydederek bu noktaya tekrar gelebilirsiniz. (Malumunuz balıkçılıkta doğru yer çok önemlidir.) Işıklı göstergesi gece kullanımını da mümkün kılıyor. FishHunter Pro'nun  137$ olan fiyatı kesinlikle hakettiğine inanıyorum. Amatör balıkçıları profesyonelleştirecek bir icat.

Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.